Gunnar Grönlund

  • 1945.09.26 - 2022.01.10

Om begravningen för Gunnar Grönlund 

Danderyds kyrka

Begravningsgudstjänsten äger rum i Danderyds kyrka fredag 11 februari kl. 10:00. Efteråt inbjudes till minnesstund med lunch på Östergårds, gångavstånd från kyrkan. Valfri klädsel.
Det finns möjlighet att följa Gunnars ceremoni via en direktsändning i realtid här på minnessidan.
Sändningen görs med mobiltelefon från en fast plats i ceremonilokalen. Kvaliteten på ljud och bild kan variera beroende på ceremonilokalens akustik och möjlighet till internetuppkoppling, din internetuppkoppling, samt om präst samt andra medverkande så som solist etc. använder mikrofon. Tyvärr kan detta göra att ljud- och bildkvalitet kan variera, och i värsta fall att du inte kan följa sändningen. Det är inget vi på begravningsbyrån kan påverka.
Kontrollera att du vet hur man slår på ljudet på den enheten (dator/surfplatta/mobiltelefon) som du planerar att följa direktsändningen på. Ska du följa direktsändningen via en dator rekommenderar vi webbläsarna Chrome,
Edge, Firefox och Safari.


Adress till begravningsceremonin

Danderyds kyrka, Angantyrvägen 41, 182 54 Djursholm

Adress till minnesstunden

Östergårds, Danderydsvägen 144, 182 36 Danderyd


Vi på Danderyds begravningsbyrå har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bra att veta
Kontakta Begravningsbyrån
Danderyds Begravningsbyrå
Danderyd
087557143